Salarisadministratie voor kleine en grote bedrijven

Salarisadministratie Mol Advisie

Veel ondernemers zien het doen van de salarisadministratie als één van de moeilijkste onderdelen van hun totale bedrijfsadministratie. Daarom biedt Mol Advisie een gemakkelijke en betaalbare totaaloplossing. De mensen in uw onderneming zijn cruciaal. Een duidelijke en snelle verwerking van hun beloning is een absolute must binnen ieder bedrijf.

Uw administratie volledig verzorgd

Het verzorgen van de administratie wordt door ondernemers vaak gezien als rompslomp die jou en jouw bedrijf veel tijd kost. De salarisadministratie uitbesteden is een slimme manier om tijd te winnen die jij aan andere zaken kan besteden.

Salarisadministratie regio Amsterdam

Jouw salarisadministratie is bij Mol Advisie in ervaren handen. Wij zorgen ervoor dat de verloning correct en tijdig wordt uitgevoerd. Per periode stellen wij aantal salarisdocumenten beschikbaar, zoals salarisstroken, journaalposten en betaaloverzichten. Met professionele software van Easylon kunnen wij de loonberekeningen uitvoeren, rekening houden met de iedere CAO en met specifieke wettelijke verplichtingen. Denk bijvoorbeeld aan het vertrekken van de juiste loongegevens aan Pensioen- en/of andere fondsen. Periodiek zenden wij voor jou de aangifte loonheffing naar de belastingdienst en verstrekken wij de vereiste salarisspecificaties en jaaropgaven voor jouw werknemers.

Jouw salarisadministratie verzorgt binnen een gepast budget

Mol Advisie biedt een totaaloplossing voor jouw salaris- en personeelsadministratie, binnen een budget dat bij jou past. We zijn thuis in de financiële wet- en regelgeving voor starters, zzp’ers, BV’s, kleine en grote bedrijven. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en een offerte op maat.

Interesse?


Neem contact op met Mol Advisie Administraties & Belastingen.

Contact opnemen