Boekhouden voor bedrijven en ZZP'ers

Boekhouding Mol Advisie

Boekhouden vergt veel tijd, en goed boekhouden nog meer. Veel bedrijven, ZZP’ers en particulieren doen hun boekhouding zelf, maar steeds veranderde wet- en regelgeving maakt het er niet makkelijker op. Toch is een sluitende administratie onmisbaar voor een effectieve onderneming en een goede nachtrust. Dat vraagt om een betrouwbare boekhouder met uitgebreide kennis van zaken. Dat laatste is na een gedegen opleiding en carriére bij de Belastingdienst zeker aanwezig.

Online boekhouden

Met online boekhouden kan Mol Advisie uw financiële administratie geheel of gedeeltelijk verzorgen, zonder dat je het overzicht uit handen geeft. Daarbij bent u verzekert van deskundig advies op maat. Of je nu particulier bent, ZZP’er, of een groter bedrijf heeft.

Het uitbesteden van de financiële administratie kan echter, zeker voor startende ondernemers, erg kostbaar zijn. Goed ondernemerschap vereist relevante en actuele financiële gegevens. Vanuit een goede basis ontstaat een begroting, jaarrekening en fiscale belastingaangifte. Mol Advisie verzorgt jouw boekhouding zodanig dat dit een start is voor een optimaal bedrijfsresultaat.

Boekhoudsoftware

Online boekhouden biedt hiervoor de uitkomst. Jij hebt de kosten in eigen hand, door zelf te bepalen wat je uitbesteedt en wat je zelf doet. Met overzichtelijke boekhoudsoftware bespaart je tijd. Bovendien heb je altijd de meest recente gegevens tot jouw beschikking. Doordat jouw boekhouder ook real-time inzicht heeft in de administratie, kunnen we proactief advies bieden, toegespitst op jouw situatie. Met vrijwel alle banken, inclusief KNAB, kunnen wij een bankkoppeling tot stand brengen waardoor alle bankmutaties dagelijks bijgewerkt zijn.

Betrouwbare financiële dienstverlening

Mol Advisie Administraties & Belastingen biedt een totaaloplossing voor jouw boekhouding, binnen een budget dat bij je past. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in online boekhouden, software en wetgeving, zodat we jou het beste kunnen bijstaan en adviseren. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en een offerte op maat.

Boekhouding voor startende ondernemers

Ook voor startende ondernemers kan Mol Advisie in Almere de boekhouding verzorgen.
Wij laten onze jarenlange ervaring voor jou werken, met begeleiding, administratie en belastingadvies op maat. 

Interesse?


Neem contact op met Mol Advisie Administraties & Belastingen.

Contact opnemen